حجت الاسلام عبدالرضا خوشنویس، درگفتگو با خبرگزاری «حوزه»در شیراز در آستانه روز خبرنگار اظهار داشت: اگر بخواهیم خبرنگار را به عنوان منبع اطلاع رسانی مطمئن برای توده های مردم معرفی کنیم حرف بجا و درستی است و دراین راستا باید عنوان کرد که نقش آفرینی آنان چقدر می بایست مورد توجه مردم ومسئولان قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: به عقیده کسی که بخشی از عمر خود را در راه اطلاع رسانی سپری کرده باید این قشر از جامعه درحوزه کاری خود احساس امنیتی که دارای معنا و تفسیرهای گوناگونی داشته باشد، چرا که علاوه بر امنیت شغلی به امنیت اجتماعی و فردی نیاز دارد.
این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: اگر مدیری با پرسش خبرنگاری روبرو گردید، بداند که خبرنگار با پرشس وسئوال خود از ذهن توده های مردم سخن می گوید و نیز مدیران بدانند کسی روبروی وی نشسته تنها یک نفر نیست، بلکه تجلی توده ها و اقشارمختلف جامعه اسلامی است.
عضو جامعه روحانیت شیراز بیان داشت: نباید امنیت خبرنگاری که در راستای حق و حقیقت و مطالبات مردم می نویسد به خطر انداخته شود و در این راستا نگاه سنگین به خبرنگار، نگاه سنگین به جامعه و بی مهری به او بی مهری به دیگر ارکان است.
قائم مقام امور مساجد استان فارس اضافه کرد: امنیت یک خبرنگار، نشان از بالابودن فرهنگ عمومی است، لذا باید دانست و قبول نمود که خبرنگار زبان جامعه بوده و نیاز به پشتیبانی فکری دارند، مردم و مسولین نیز نیازها و مطالبات خود را به وی انتقال دهند و بدانند که خبرنگاران زبانی گویا و بیانی شیوا برای اقشار مختلف هستند.
حجت الاسلام خوشنویس ابراز داشت: اگر خبرنگار برای ارائه مطالب حقیقی و واقعی احساس ناامنی و ترس کند، آنگاه گزارش های وی ناقص به بدنه جامعه انتقال می باید و نیز جامعه ای که خبر ناقص دریافت کند، مدرن و متکامل نخواهد بود.